Tanja Milanović

Tanja Milanović bavi se vazdušnim akrobacijama od 2006. godine. Iskustvo je sticala na akrobatskim susretima u Italiji, Grčkoj, Nemačkoj, Hrvatskoj, na radionicama; Jadranke Žinić Mijatović ( Cirkorama,HR), Eva Ordonez (My! Laika, FR), Marie Mercadal (Cirk’Oblique, Fr), Sarah Bebe Holmes (Paper Doll Militia, USA), German Caro Larsen (Otradnoie, Esp), Rebeca Gutiérrez (Cia Capicua,Esp), Diego Fernando Martinez (Arg),Mari Paz Arango (Cirkomsom,Esp), Jessica Јohn (SAD).

Nastupala je na mnogim uličnim, umetnickim i muzickim festivalima, saradjivala sa domaćim i stranim cirkuskim umjetnicima na performansima, kabareima i predstavama.

Iza sebe ima niz akrobatskih, žonglerskih i klaunskih radionica koje je vodila.

Od 2009. godine vodi radionice vazdušnih akrobacija – svile, ringa i trapeza, za odrasle i decu. Sa polaznicima radionica kreirala je predstave: Dođoh videh odoh, Koraci do slobode, Peti element.

Članica je udruženja za razvoj novog cirkusa „Inex Cirkus Teatar“ iz Beograda, koja se bavi promocijom savremenog cirkusa i drugih netradicionalnih pozorišnih formi, kao i edukacijom u ovim oblastima.